İNME MERKEZİ KOORDİNASYON EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Olası Akut İnme Tanısı Konan Hastaların Sevk İşlemleri ile ilgili koordinasyon eğitimi düzenlendi.

Sağlık Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 17:54:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVLET HASTANESİNDE İNME MERKEZİ

KOORDİNASYON EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

 

Düzce Valiliği koordinesinde Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ile Bolu İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde; Düzce İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık kurumlarından, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnme Merkezi'ne Olası Akut İnme Tanısı Konan Hastaların Sevk İşlemleri ile ilgili koordinasyon eğitimi düzenlendi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitimde, protokole ilişkin yetki, görev ve sorumlulukların belirlenmesine yönelik olarak düzenlenen eğitimde koordinasyonun önemine vurgu yapıldı.

Eğitime, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ile inme vakalarına ilk müdahale eden tüm sağlık personelinin katılması sağlandı.

Söz konusu eğitimler, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Nur ÖGÜN ve Nöroloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Murat YILMAZ tarafından verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.