Anma Töreni Karantina Altında Yapılacak

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi' nin Yıl Dönümü anma etkinlikleri asgari katılımla gerçekleştirilecek.

Gündem Yayın: 17 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 17.03.2020 23:10:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Valiliği İl Basın ve halka ilişkiler müdürlüğünden yapılan basın duyurusun da; İçişleri Bakanlığı'nın talimatı gereği, tören ve acil toplantılar asgari  katılımcı ile gerçekleştirileceğinden, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenecek olan Çelenk Sunma Töreni, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzce takip edilecektir. denildi.

Tören esnasında alınacak görüntüler yine ilgili müdürlükçe basın kuruluşlarına dağıtılacağı duyuruldu.

Düzce Valisi Zülküf Dağlı'nın gündeme ilişkin verdiği yazılı mesajda 

'Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran, istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir.

Canlarını feda ederek 'Çanakkale geçilmez' dedirten, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermişlerdir.

Kahraman ecdadımızın bizlere mirası olan vatanımıza sahip çıkmak için, bizlere düşen en büyük sorumluluk, Çanakkale Savaşları’ndaki ruhu, heyecanı, azmi ve kararlılığı bugün de kalbimizde hmektir.

Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü dolayısıyla milletimize eşsiz bir zaferin gururunu yaşatan başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna en değerli varlıklarını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık, afiyet ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.' dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.