Atıklardan Elbise Yaptılar

Düzce’nin Yığılca ilçesinde bulunan Anaokulu öğrencileri korona virüs tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim alarak atık eşyalardan elbise yaparak, “Atmadan önce düşün, kullanılabilir belki o ürün” diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

Eğitim Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 02:04:07
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uzaktan Eğitim süreci kapsamında Yığılca Anaokulu öğrencileri ailelerinin de katılımı ile geri dönüştürülebilecek ve artık materyallerden oluşturulabilecek kıyafet tasarımları yaptı. Atık CD, ip, plastik kutular, Antep fıstığı kabuğu, kağıt, ağaç yaprağı, çöp poşeti ve pamuk gibi atık ürünlerle kıyafet tasarladı. Atmadan önce düşün, kullanılabilir belki o ürün sloganı ile oluşturulan öğrenciler vatandaşlara çağrı da bulunarak her ürünün çöpe atılmaması gerektiğini ihtiyaç olarak kullanılabileceğini yaptıkları etkinlik ile gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.