Birol Şahin'in Paylaşımı Ulusal Medyanın Gündemin de

Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kıyafetine tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 18:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce siyasileri ulusal gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Uzun yıllar siyasetin için de olan ve AKP tarafından aday gösterilmediği için MHP’den aday olarak Kaynaşlı ilçe belediye başkanı olan Birol Şahin’den tepki çeken bir paylaşım geldi.
2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri final karşılaşmasında Almanya’yı 3-0 mağlup ederek Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanan Türkiye A Milli Voleybol Takımı, ülkeyi sevince boğmuştu. Türkiye’nin Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazandığı sıralarda Kaynaşlı Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Birol Şahin, tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Birol Şahin, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kıyafetine tepki gösterdi. Birol Şahin, paylaşımında “Allahu Teala'nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo'ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” ifadelerini kullandı.

Ulusal medyanın da gündemine aldığı bu paylaşıma gösterilen tepkiler üzerine paylaşımını silen Şahin’e en güzel yanıt yine mensubu bulunduğu partinin liderinden geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazanmasını tebrik ederek, şunları söyledi:

“Son olarak, hafta sonunda yapılan Avrupa Kıta Elemeleri Voleybol Final Maçında Almanya'yı 3-0 yenerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazanan filenin sultanlarını, teknik kadroyu ve federasyon yönetimini gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.