BOLU DÜZCE SAKARYA HIZLI TREN İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYOR

Hızlı Tren İstiyoruz! diyecekler Ankara – İstanbul arasını 2 saate indirecek olan Yüksek Hızlı Tren projesinin Bolu Düzce – Sakarya Güzergahından geçmesi için çalışmalar sürüyor.

Gündem Yayın: 25 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.12.2019 07:36:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul  - Ankara arasını 2 saate indirecek olan Yüksek Hızlı Tren projesinin Düzce’den geçmesi  için başlatılan kampanya çığ gibi büyüyor. Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ ın yakından takip ettiği Hızlı tren güzergahı için Bolu Düzce ve Sakarya illerinin yöneticileri kenetlenmeye başladı. Hattın Gerede, Bolu ve Düzce üzerinden Adapazarına oradan da İstanbul’a ulaşması gerektiğini  katıldığı her platformda söyleyen Şamandar Düzce’de Japon Mühendis Prof. Dr. Shigau Kakumoto ile birlikte incelemelerde bulunmaya devam ediyor.

Japon mühendis ve Şamandar geçtiğimiz gün Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile de görüşerek kendisinden tam destek almıştı.

KONFERANS YAPILACAK

Ankara – İstanbul arası Yüksek hızlı tren ile ilgili 23 Aralık Pazartesi Günü Düzce TSO meclis salonunda bir  konferans düzenlenecek. Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, TSO ve Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği konferansta Prof Dr. Ayhan Şamandar güzergah ile ilgili detaylı bilgileri paylaşacak. Japon Mühendis Prof. Dr. Shigau Kakumoto ise Japonya’da bulunan Yüksek Hızlı Trenin işleyişini katılımcılarla paylaşacak. TSO meclis salonunda saat 16:00’da gerçekleşecek olan programa tüm Düzce’liler davet edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.