CANON'UN YENİ OYUNCAĞI

ebinizde taşıyabileceğiniz boyutlardaki bu büyük sensörlü kompakt fotoğraf makinesi hem fotoğraflarda hem de Full HD filmlerde DSLR benzeri yaratıcılık sunuyor.

Ekonomi Yayın: 01 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 01.12.2019 06:19:56
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Cebinizde taşıyabileceğiniz boyutlardaki bu büyük sensörlü kompakt fotoğraf makinesi, 1.0 tipi sensör, parlak f/1,8-2,8 Canon lens ve üstün DIGIC 7 işleme sayesinde hem fotoğraflarda hem de Full HD filmlerde DSLR benzeri yaratıcılık sunuyor.

 

1,0 tipi 20,1 Megapiksel arkadan aydınlatmalı CMOS sensörü ile DIGIC 7 işlemcinin üstün işlem gücünü birleştiren HS System sayesinde güzel, ayrıntılı ve net fotoğraflar çekin.

f/1,8-2,8 lens, 24 mm 4,2x optik zum ve 12.800 maksimum ISO hızına sahip çok parlak hassas Canon optik donanımı, her durumda mükemmel fotoğraflar çekilmesini sağlar.

Çift Algılamalı IS teknolojisine sahip 4 kademeli akıllı optik Görüntü Sabitleyici sayesinde canlı fotoğraflar ve sabit filmler çekin.

Geliştirilmiş DIGIC 7 işleme sayesinde ışığın az olduğu koşullarda bile yüksek kaliteli jpeg fotoğraflar çekin, fotoğraf makinesinde EOS benzeri

Hızlı başlatma ve duyarlı 31 noktalı AF sayesinde çevrenizdeki spontane fırsatları kaçırmayın ve RAW kalitesinde bile 8 fps seri çekim yaparak hareketi yakalayın.

Full HD film çekimi yapmakta fotoğraflarda olduğu kadar başarılı !
Sınırsız yaratıcılık
Manuel Film modunu kullanarak ulaşacağınız yaratıcı diyafram, enstantane hızı ve ISO kontrollerini kullanarak kendinizi sayısız farklı şekilde ifade edin.

MF Artırma kullanarak manuel olarak mükemmel netlikte odaklama elde edin veya Dokunmatik AF kullanarak sinematik içeri odaklanma efektleri oluşturun.

Fotoğraf makinesinin titremesini dengeleyen 5 eksenli Gelişmiş Dynamic IS ve düz görüntü sağlayan Auto Level sayesinde kaydırma yaparken veya hareket halindeyken bile tam zumda inanılmaz sabitlikte film kaydı yapın.

24, 25, 30, 50 ve 60 fps gibi değişken kare hızlarının sunduğu yaratıcı esneklik sayesinde zahmetsizce yüksek kaliteli Full HD 60p filmler çekin.
Canon Camera Connect uygulaması aracılığıyla fotoğraf ve filmleri kablosuz olarak hızlıca ve kolayca paylaşmak için Dynamic NFC kullanarak fotoğraf makinenizi tek bir dokunuşla uyumlu bir akıllı cihaza bağlayın veya Canon Connect Station CS100 kullanarak bir HDTV’de paylaşın.

Gelişmiş Görüntü Senkronizasyonunu kullanarak yeni görüntüleri Wi-Fi* aracılığıyla otomatik olarak Canon’un sunduğu irista hizmeti gibi bulut tabanlı hizmetlerde yedekleyin ve cihazlar arası basit yedeklemeden faydalanın. Irista sayesinde fotoğraf makinenizde ve bilgisayarınızda yer açabilir, aradığınız her fotoğrafı bulabilir, istediğinizde cihazda birkaç saniye içinde fotoğraf galerileri oluşturabilir veya özel bir bağlantı kullanarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

 

Tam yaratıcı kontrol, Dokunmatik AF ve canlı görüntülerle akıllı cihazınız üzerinden grup fotoğrafları, selfie veya vahşi yaşam fotoğrafları çekin.

G7 X Mark II’yi Connect Station’a dokundurup NFC teknolojisini kullanarak fotoğraf ve filmlerinizi kolayca depolayın ve HDTV’de, sosyal medyada veya çevrimiçi albümler üzerinden başkalarıyla paylaşın.

Wi-Fi Düğmesi, fotoğraf makinesinin Wi-Fi işlevlerine hızlı ve kolay bir şekilde erişmenizi sağlar. Ayrıca çalışırken ya da internette gezerken, standart USB akıllı telefon şarj cihazları veya PC’niz üzerinden fotoğraf makinenizi şarj edebilirsiniz.

Geliştirilmiş özelleştirilebilir kontroller
Özelleştirilebilir çift işlevli Lens Kontrol Halkası kullanarak yaratıcı kontrol imkanından faydalanın. Pozlama ayarlarını veya odağı ayarlamak için yumuşak veya kademeli hareket arasında kolayca geçiş yapın.

Sezgisel kaldırılabilir dokunmatik ekran

Büyük 7,5 cm (1.040.000 sRGB nokta) kaldırılabilen dokunmatik ekranla farklı açılardan çekim yapın ve kolay parmak ucuyla kullanımın tadını çıkarın.

Otomatik modlu dahili fiziksel ND filtresini kullanarak aydınlık koşullarda fotoğraf makinesine giren ışığı azaltın veya geceleri enstantane hızını artırın.

Resim Stilleri ve 14 bit RAW çekim sayesinde EOS iş akışı ile sorunsuz entegrasyon sağlayın

Fotoğraf makinesinde RAW işleme, evden uzaktayken bile görüntü paylaşımında mümkün olan en iyi kaliteyi elde etmenizi sağlar.

Geliştirilmiş Yıldız Moduyla profesyonel tarzda yıldızlı gökyüzü manzaraları, yıldız izi fotoğrafları veya zaman atlamalı yıldız filmleri çekin. Tripodsuz HDR’yi kullanarak yüksek kontrastlı sahneleri tripod kullanmadan yakalayın.

9 yapraklı diyafram sayesinde alan derinliği üzerinde harika kontrol imkanına sahip olun ve etkileyici arka plan bulanıklığı yakalayın.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.