CORONA HİZMETE ENGEL DEĞİL

AÇIK KAPI UYGULAMASI ARTIK CEBİMİZDE Coronovirüs tedbirleri çerçevesinde vatandaşların evlerinde kalmaları büyük önem arzederken yeni tedbirler ve kolaylıklarda sağlanmaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 19 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.03.2020 19:59:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AÇIK KAPI UYGULAMASI ARTIK CEBİMİZDE

Coronovirüs tedbirleri çerçevesinde vatandaşların evlerinde kalmaları büyük önem arzederken yeni tedbirler ve kolaylıklarda sağlanmaya devam ediyor. Bu kapsam da valilikçe yapılan duyuruda;

"Düzce Valiliğinde vatandaşlarımızın talep, şikâyet ve isteklerinin, etkin ve hızlı bir şekilde alınarak sonuçlandırılması, danışma ve yönlendirmenin yanı sıra mihmandarlık hizmeti vermesi amacıyla açılan Düzce Açık Kapı Bürosu, faaliyetine başladığı 15 Mart 2018 tarihinden bugüne, vatandaşlarımızın büyük ilgisini görmüştür" denildi.

2019 Aralık ayında Çin’in Vuhan şehrinde tespit edilen ve şu anda dünyayı kasıp kavuran Yeni Tip Koronavirüse karşı ülkemiz tüm kamu kurum ve kuruluşları ile salgına karşı örnek bir şekilde mücadele etmektedir. Salgının yayılmasını önlemek için sosyal ortam etkileşimini mümkün olduğunca azaltmak büyük önem arz etmektedir.

Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemlidir.

Bu hassas dönemde Koronavirüs yayılma riskine karşı Açık Kapı işlemleri öncelikli olarak; "Açık Kapı Mobil" uygulaması veya www.acikkapi.gov.tr ile www.turkiye.gov.tr (e-Devlet) adreslerinden online ortamda 7/24 saat yapılabilecektir.

Açık Kapı çalışanları her zaman olduğu gibi, başvuruları sonuçlanana kadar takip etmeye devam edecektir. Mesai saatleri içerisinde Düzce Açık Kapı Bürosuna 0380 514 88 11 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.