Donmaktan Kurtardı, Elleri ile Besledi

Donmak üzere olan Kızılgerdan Kuşunu hayata döndürdü

Ekoloji Yayın: 25 Ocak 2022 - Salı - Güncelleme: 25.01.2022 22:03:14
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Düzce - Akçakoca Karayolu üzerinde yol kontrolü yapan Jandarma Trafik Timi, karların arasında donarak ölmek tehlikesi ile karşı karşıya olan minik Kızılgerdan kuşunu fark etti. Bulunduğu soğuk yerden alarak ısınmasını sağlayan jandarma hayata döndürdüğü minik kuşu elleri ile besleyerek kaybettiği enerjisini toparlamasına yardımcı oldu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jandarma Gönülleri Fethediyor !

Bir iyi haber de Düzce İl J.K.lığı/Asyş.Şb.Md'lüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi'nden geldi.  İlimiz Merkez-Yeni taşköprü mevkiinde hava muhalefeti nedeniyle beslenme güçlüğü çeken sokak hayvanlarını besleyen Jandarma Dereli Tütüncü Aile Sağlığı Merkezi önünde görme ve yürüme engelli olduğu görülen bir vatandaşımızı hava şartlarının olumsuz olması ve yürümekte zorlandığı görülen yaşlı bir vatandaşımızı, Yeşilçimen köyündeki ikametine kadar  refakat ederek gönülleri fethetti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.