Düzce’de yağışlı bir hafta sonu bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Düzce’de yağışlı bir hafta sonu bekleniyor.

Ekoloji Yayın: 01 Aralık 2019 - Pazar - Güncelleme: 01.12.2019 03:47:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HAFTA SONU BOL YAĞIŞ GELİYOR.

Havaların soğuması ile birlikte beklenen yağışlar da beraberinde gelmeye başladı. Buna göre, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Düzce’de yağışlı bir hafta sonu bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Cumartesi akşam saatlerinde muhtemel şiddetli yağış konusunda uyarı yayınladı. Uyarı da yer yer şiddetli olması beklenen yağışların sel, heyelan ve su baskınlarına neden olabileceği de ifade edildi.

Uyarıda yağışların Pazar günü yani yarın akşam saatlerine kadar şiddetli şekilde süreceği belirtilerek metrekareye 75 ile 100 kilogram yağmurun düşmesinin tahmin edildiği ve sel, su baskını, heyelan, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalara neden olabileceği belirtilerek vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yağışlar Cuma günü başlayacak. Cuma günü en düşük hava sıcaklığı 5 ila 17 derece arasında olacak. Nem oranı ise en düşük 65 ila 88 arasında olacak. Yağış ihtimali ise yüzde 60 civarında olacak. Cumartesi günü ise yağışların ihtimali yüzde 80’e kadar çıkacak. En düşük 5 en yüksek 15 derece sıcaklık olacak. Pazar günü ise yağış ihtimali yüzde 90’a kadar çıkıyor. Hava sıcaklığının en düşük 7 en yüksek ise 12 derece olması bekleniyor. Nem oranlarına bakıldığında ise cumartesi günü en düşük 70 en yüksek yüzde 95 oran olması bekleniyor. Pazar günü ise yüzde 87 en düşük yüzde 95 en yüksek oran olarak gözlere çarpıyor. Pazartesi günü ise havalar açmaya başlayacak.

ŞEBEKE SUYUNDA Kİ KRİZ DE RAHATLAMA OLACAK!

Düzce belediyesi şehir içi şebeke suyunda sıkıntılar olduğu, su kaynaklarında ki doluluğun 100 gün idare edecek seviyede bulunduğu konuşulurken yağışlar bir nebze olsun rahat nefes aldıracak gibi görünüyor.


 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.