Eğitime Engel Yok

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in koordinesinde “Öğrenen Öğretmenler İçin Her Güne Bir Eğitim” sloganı ile uzaktan eğitim sürecinde hizmet içi eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

Eğitim Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 21:21:44
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News


Düzce’de öğretmenler hizmet içi eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. Konu ile ilgili bilgiler veren Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit uzaktan eğitim sürecini yaşadığımız bu günlerde, eğitimin hiçbir aşamasını ihmal etmeden ve aksatmadan faaliyetlerini sürdürmeye gayret ettiklerini söyledi. Yiğit “Bu noktada öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimlerini de önemsiyor, uzaktan eğitim sürecinde öğretmenlerimize pozitif katkı sağlayacak eğitimlere ara vermeden devam ediyoruz. Üniversitelerle işbirliği yapılarak hazırlanan eğitimlerde önemli eğitim görevlisi olarak yer alacaklardır. Öğrenen Öğretmenler İçin Her Güne Bir Webinar da öğretmenlerimiz. Müdürlüğümüzün internet sitesinde paylaşılan eğitimlerden uygun gördükleri eğitimlere başvuru yaparak, katılabilecekler ve böylece uzaktan eğitim sürecinde hizmet içi eğitimlerine ara vermeden devam edebilecekler” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.