EVDE KAL MESAJI HER YERDE

Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde kalmaları yönünde tavsiyeler her iletişim ortamında dile getirilirken trafik ışıkları da kapsam alanı içine alındı.

Gündem Yayın: 29 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 29.03.2020 01:44:47
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

EvdeKal kampanyasına destek olmak amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha eklendi. Şehir merkezinde ki sinyalizasyon sistemleri de “Evde Kal” ve “Eve git” yazarak vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bu konuda vatandaşların farkındalıklarını artırmak amacıyla trafik sinyalizasyon sistemlerinde çalışma başlatan Düzce Belediyesi farklı bir iletişim metodu ile sosyal mesaj vermeye başladı.

 Çalışmalar kapsamında şehrin farklı noktalarındaki trafik sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışığa "Evde kal", yeşil ışığa da "Eve git" yazıları yerleştirildi. Ayrıca şehrin dört bir yayına “ #Evde Kal Düzce” “#Birlikte Başaracağız “ yazan afişler asıldığı görüldü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.