Eve Giren Tilki Koruma Altına Alındı

Düzce’de bir eve tilki girdiği ihbarını alan ekipler, evin içindeki tilkiyi yakalayarak Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar’a teslim etti. Tilki, veterinerde ki ilk bakımının ardından Efteni Doğal Hayat Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezine koyuldu.

Ekoloji Yayın: 23 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.04.2020 02:36:06
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News


Düzce’de Çakırlar Mahallesi’nde bir eve tilki girdi. Evine tilki girdiğini gören vatandaş durumu Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne iletti. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, tilkiyi evde yakaladı. Yakalanan tilki daha sonra Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Burada ekipler, veteriner eşliğinde tilkinin ilk bakımını gerçekleştirdi. Tilki daha sonra Efteni Doğal Hayat Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezine konuldu. Tilki’nin burada 4 günlük rehabilitasyonunun tamamlanmasının ardından doğaya salınacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.