Flaş - Flaş - Flaş

O Başkan MHP nin listesinden düşürüldü!

Gündem Yayın: 15 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.01.2020 13:26:38
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

2020 olimpiyat oyunları için finale çıkarak Tokyo'ya gitmeye hak kazanan Bayan Milli Valeybol takımı hakkında atmış olduğu Twit nedeniyle dünden bu yana ulusal medyanın da ilgi odağı olan Kaynaşlı Belediye Başkanı hakkında MHP kararını açıkladı. MHP genel başkan Yardımcısı Sadri Durmaz yaptığı sosyal paylaşımla Birol Şahin'in Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin talimatıyla belediye başkanları listesinden çıkarıldığını duyurdu.

Sadri Durmaz paylaşımında " Milletçe haklı gururumuz olan filenin sultanları hakkında yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla Kaynaşlı Belediye başkanı Birol Şahin Belediye Başkanları listesinden düşürülmüştür. Kamuoyuna ayağıyla duyurulur" dedi. 

Birol Şahin'in bu karardan sonra partiden istifa edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.