Fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu

Fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. Düzce Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü anma amacıyla düzenlenen “Hayatın İçinden Kadın” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.

Kültür - Sanat Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 23:15:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen “Hayatın İçinden Kadın” temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belirlendi.

   Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belirlendi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Özel ÇELİK'in de için de bulunduğu seçkin jüri üyelerinin seçim yapmakta zorlandığı yarışmaya katılan fotoğraflar arasında birbirinden anlamlı kareler ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

   “Hayatın İçinden Kadın” temalı yarışmada jüri üyeleri; Düzce Fotoğraf Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Özel Çelik ve İpek Yılmaz ile Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü Resim Öğretmeni Banu Demirağ'dan oluşan seçici kurul yüzlerce fotoğraf arasından ilk üçe giren fotoğrafları seçti.

   Yapılan değerlendirmede en çok oyu alan ilk üç fotoğrafın sahipleri belirlendi.

Mehmetcan Düzgün'ün birinciliği kazandığı yarışmada, Egemen Ergin ikinci, İlhami Aktürk ise 3 olarak süpriz hediyelerin sahibi oldular. Yarışmada dereceye girenlere yakın zamanda düzenlenecek törenle katılım plaketleri ve süpriz hediyeler takdim edilecek.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.