GİADER'den Bir İlk Daha...

Kurulduğu günden bu yana Düzce'de girişimci iş adamlarına yönelik yapmış olduğu etkinliklerle adından sıkça söz ettiren GİADER'den yine çok konuşulacak bir proje başlatıldı.

Eğitim Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 17:16:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GİADER’DEN BİR İLK DAHA !

 

Kısa adı GİADER olan Girişimci İş Adamları  Derneği  Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Ticaret Akademisi Projesi’nin ilk eğitimini gerçekleştirdi.

 

Düzce Üniversitesi Sağlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir Hafıza Teknikleri konusunda eğitim verdi.

Etkileyici bir konuşma yapan Demir öğrenciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Eğitim sonrası Prof. Demir ile bir araya gelerek sohbet etme imkanı da bulan öğrenci ve katılımcılar eğitimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan GİADER  Genel  Başkanı Serdar Demirbilek şunları söyledi.

Girişimci İşadamları Derneği’ni tarafından “Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi için Ticaret Akademisi Projesi kapsamında organize edilen ilk eğitim olan hafıza Teknikleri Eğitimi’nde Düzce Üniversitesi Sağlık Fakültesi Dekanı Sayın Profesör Dr Şerif Demir bizlere çok önemli bilgiler verdi. Öğrencilerin olduğu kadar öğretmenlerin de ilgiyle izlediği program sonunda da ayrıca günlük hayatımızda kullanabileceğimiz ve öğrencilerin daha başarılı olmasını sağlayabilecek  önemli bilgilerle öğretmenlerimizi destekledi. Katkılarından dolayı  Genel Sekreterimiz Ali Evmez, Düzce Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölüm Başkanı Deniz Oruç, Düzce Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Yunus Karaman ve Okul Müdürü Şeref Kıldıran ve  bu organizasyonun hayata geçmesinde emeği olanlara derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Eğitim sonrasında GİADER  Genel Başkanı ve  Düzce Yavuz Selim Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi  Müdürü tarafından Düzce Üniversitesi Sağlık Fakültesi Dekanı Sayın Profesör Dr Şerif Demir’e plaket takdim edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.