Jandarma Kontrolleri Artırdı

D-100 karayolu üzerinde kontrollerini artıran ekipler, özellikle ilçelerden Düzce kent merkezine gelen araçlarda uygulama yaparak kalabalık oluşturmaması için uyarılarda bulunuyorlar.

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 03.05.2020 00:01:01
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Düzce’de korona virüs vakalarının artmaması için Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik TİM Komutanlığı ekipleri, şehir merkezindeki insan sirkülasyonunu en aza indirmek için harekete geçti. D-100 karayolu üzerinde kontrollerini artıran ekipler, özellikle ilçelerden Düzce kent merkezine gelen araçlarda uygulama yaparak kalabalık oluşturmaması için uyarılarda bulunuyorlar.
Düzce Valiliği kararıyla şehir merkezinde İstanbul Caddesi trafiğe kapatılırken vatandaşların yoğunluk oluşturmaması için çalışma ve uygulamalar sürüyor. Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik TİM Komutanlığı ekipleri Çilimli sapağında yaptıkları kontrollerde vatandaşların gereksiz evden çıkmaması konusunda uyarı yaparken, şehir merkezinde de yoğunluk oluşmaması için vatandaşların dikkatli olmalarını istediler. Jandarma ekipleri ayrıca yolcu minibüslerini de kontrol ederek yolcu taşıma sınırı konusunda kontrollerine devam ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.