Kadınlar Gününe Özel Fotoğraf Yarışması

EN GÜZEL FOTOĞRAFI SEN ÇEK, ÖDÜLÜ KAP

Kültür - Sanat Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 21:13:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce Belediyesi kadınlar gününe özel fotoğraf yarışması düzenliyor. 8 Mart Dünya Kadınları gününe özel yarışmayı aşağıdaki ilan ile duyuran Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü yarışma sonucunda başarılı fotoğrafları sürpriz hediyelerle ödüllendirecek.

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL YARIŞMA

Düzce Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir organizasyon düzenleyecek. En güzel fotoğrafı çeken 8 Mart’ta düzenlenecek organizasyonda ödüllendirilecek.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Hayatın İçinden Kadın" konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek. Yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların kendi objektifinden farklı alanlarda ve farklı sosyo-kültürel ortamlardaki kadınları fotoğraflayarak toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlanıyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler için başvurular, 27 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında yapılacak ve katılımcıların fotoğrafları seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren fotoğraf sahiplerine 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde düzenlenecek programda sürpriz hediyeler verilecek.

Nasıl Başvuruda Bulunacağım?

Yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar ad – soyad ve iletişim bilgileri (telefon numarası, e – posta adresleri) ile çektikleri fotoğrafı 0(535) 928 70 76 numaralı telefonaWhatsapp uygulaması üzerinden göndererek 5 Mart tarihine kadar başvuruda bulunabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.