Krediler Bayramdan Önce Hazır

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi 5. Bölge Birliği ve Düzce Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, bölge birliğine bağlı kooperatif başkanları ile telekonferans yolu ile toplantı yaptı ve esnafın kredilerinin bayram öncesi hesaplarına geçeceğini söyledi.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 02:01:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


5 Bölge Birliği ve Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, kooperatif başkanları ile görüntülü toplantı yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Başkan Taşlı, toplantıda esnafın alacağı kredilerin bayram öncesinde bitirmek için çalıştıklarını belirterek “Esnaf Destek paketi kapsamında verilen 25 bin TL’lik kredilerin büyük çoğunluğu hesaplara geçti. İşlemi süren kredilerin bir an önce esnafa ulaşması için Halkbank ile gerekli girişimleri yapıyoruz ve bayram öncesinde bitirmek üzere gereken planlamayı yaptık. Tüm bölgemizde en az sorunla esnafımıza hizmet götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmamızda büyük desteği olan salgın sürecinde hiçbir kooperatifimizin ödeme sıkıntısı çekmeden esnafa hizmet etmemizi sağlayan TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e kooperatiflerimiz ve esnafımız adına şükranlarımızı sunarım. Ayrıca esnafımız için özveri ile çalışan Halkbank Kordinatörümüz Okan Saraç başta olmak üzere tüm şube müdürlerimiz ve personellerine ve kooperatif başkanlarıma ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Bölge Başkan Ertan Taşlı toplantıda oda başkanlarından tek tek sor durum hakkında da bilgiler aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.