Maske Üretiminde Yeni Bant

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün 1 milyon adet maske hedefi için Düzce Belediyesi, ikinci maske üretim noktasını hizmete açtı. Merkezde günlük 50 bin maske üretilmesi hedefleniyor.

Sağlık Yayın: 10 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 10.05.2020 02:14:20
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde Düzce’de maske üretimi için hedeflerinin 1 milyon adet maske olduğunu vurgulamış ve çalışmaların başladığını duyurmuştu. Yapılan çalışmalar kapsamında Düzce Belediyesi ikinci maske üretim noktasını hizmete açtı. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryerinde ki alanda kurulan üretim merkezinde günlük 50 bin maske üretimi hedefleniyor. Ayrıca, Başkan Dr. Faruk Özlü yaptığı açıklama ile toplamda 100 bin maske üretildiğini ve hedefe yaklaştıklarını belirterek, ikinci maske üretim noktasında yeni makine ve teçhizatlar ile hızlandırılacağını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.