ÖLÜME KOŞTULAR ! 2 ÖLÜ 1 YARALI

Sokağa çıkması dahi yasak olan vatandaş, motosiklet üzerinde seyahat esnasında karıştığı kaza da sürücü ile birlikte hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 14 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 14.04.2020 22:12:27
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

        Akçakoca yolu Melen Çayı köprüsünün üzerinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

 


         Kaza, akşam saatlerinde Düzce Akçakoca D-655 karayolu Melen Çayı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Düzce’den Akçakoca istikametine seyretmekte olan Ferudun U.’nun (41) kullandığı plakasız motosikletle aynı istikamete gitmekte olan Vedat O.’nun kullandığı 81 ATT 339 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan Ferudun U. ile motosiklette yolcu olarak bulunan 65 yaşındaki Fahri Y. hayatını kaybetti. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken cenazelerin kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Trafik kazası ile ilgili savcılık inceleme başlatıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.