POLİS - TORBACI ÇATIŞMASINDA 3 YARALI

Düzce'de uyuşturucu satıcısını takip eden polise kurşun sıkıldı. Şüpheli Salih M. çıkan çatışma da boynundan vurularak etkisiz hale getirildi. Uyuşturucu almak isterken suçüstü yapılan Muhammet K. da hafif şekilde yaralandı.

Gündem Yayın: 12 Ocak 2020 - Pazar - Güncelleme: 12.01.2020 10:40:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzce'de uyuşturucu satıcısını takip eden polise kurşun sıkıldı. Şüpheli Salih M. çıkan çatışma da boynundan vurularak etkisiz hale getirildi. Uyuşturucu almak isterken suçüstü yapılan Muhammet K. da hafif şekilde yaralandı. Olayın üzerine Düzce Valisi Zülkif Dağlı hemen hastaneye gelerek memurun durumunu yerinde gördü ve olayla ilgili bilgiler aldı.

 

Düzce'de emniyet güçlerini alarma geçiren olay... Dün akşam saat 22.00 sıralarında Düzce'nin Beyköy beldesine bağlı Paşaormanı köyü içerisinde meydana gelen olay da  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinde görevli polis memuru İ.D. beraberinde ki ekip arkadaşı ile bir süredir peşinde olduğu hakkında yakalama kararı bulunan Salih M.'yi takibe almıştı. Muhammet K. isimli şahsa uyuşturucu satışı gerçekleştirirken kendisine suçüstü yapan polisleri karşısında gören şüpheli Salih M. ve yanındaki Muhammet K.  kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçarken Paşakormanı köyü mevkiinde çıkmaz sokağa giren şüpheli şahıs polise ateş etmeye başladı. Polis memuru İ.D. kalçasından aldığı kurşunla yaralanırken, Salih M. ise aldığı mermi ile boynundan ağır yaralandı.
Çıkan çatışma da şüpheli şahsın yanında bulunan Muhammet K. da yaralandı. Yaralı polis memuru Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, diğer şahıslar ise Düzce Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda yaralanan şüpheli şahsın yapılan sorgusunda 13 ayrı suçtan araması olduğu ortaya çıktı.
 

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan Emniyet ekipleri kimseyi bölgeye yaklaştırmadı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, emniyet müdürü ve jandarma alay komutanı polis memurunun kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne gelerek ayağından yaralanan polise geçmiş olsun dileklerini ileterek durumu hakkında bilgiler aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.