SIKI TEDBİRLER GELDİ !

Covid -19 la mücadele kapsamında yeni sınırlamalar getirildi.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.04.2020 20:27:02
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyayı saran Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında yeni sınırlamalar getirildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha evvel 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasını yasakladığımız gibi şimdi de 20 yaş altı gençlerin ve çocukların da sokağa çıkmasını yasaklıyoruz dedi. Yine bu kapsam da 30 büyük şehir ve Zonguldak ili ne giriş ve çıkışlar tamamen yasaklanacak. Market ve Pazar yeri gibi insan hareketinin yoğun olduğu yerlerde maske takılması zorunlu hale getirildi.

Korono virüs ile ilgili yaptığı çalışmaları ile gündeme gelen ve yine bu virüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun isminin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine verilerek yaşatılacağının müjdesini verdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.