Sanal Müze Otobüs Ziyarete Açıldı

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okullara verilen aranın ardından öğrencilerin etkinliklerden uzak kalmaması adına, çevirim içi müze otobüsü projesini hayata geçirdi.

Eğitim Yayın: 30 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.04.2020 21:31:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News


Korona virüs (COVİD-19) Pandemisi nedeni ile hem dünya hem de ülkemizde bir çok önlem alındı. Okullarda eğitime uzun bir süre ara verildi ve tüm etkinlikler iptal edildi. 20 yaş altı çocuklarında İçişleri Bakanlığı’nın tedbirleri kapsamında evde kal çağrısı yapıldı. Uzaktan eğitim sürecinin yaşandığı bu günlerde, eğitimin hiçbir aşamasını ihmal edilmemesi için çalışmalarını yürüten Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrenciler için Çevirimiçi Müze otobüsü projesini hayata geçirdi. Öğrenciler evden çıkmadan müzeleri sanal ortamda gezebilecek. Öğrenciler Müze Otobüsü’nde, İstanbul Oyuncak Müzesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Göbeklitepe, Cumhuriyet Müzesi, Efes Müzesi, Troya Müzesi, Gazi Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'ni ziyaret edebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.