Şehir Arası Yolculuklar İzne Tabi

Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nca alınan karar gereği, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında, şehirler arası otobüs seferleri valiliklerin izniyle yapılması İl İdare Kurulu ve Pandemi Kurulu toplantıları yapıldı.

Gündem Yayın: 29 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 29.03.2020 00:44:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında, İl İdare Kurulu ve Pandemi Kurulu toplantıları gerçekleştirilerek Korona Virüsle Mücadele kapsamında yeni kararlar alındı.

Korona Virüsle Mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nca alınan kararlar doğrultusunda, İl İdare Kurulu ve Pandemi Kurulu toplantılarını gerçekleştirerek şehirler arası otobüs seferleri izine tabi olması ve umuma açık yerlerde vatandaşların yoğunluk oluşturulmasının önüne geçilmesine yönelik kararlar alındı.

KİMLER YOLCULUK YAPABİLECEK ?

Şehirler arası otobüs yolculukları hakkında yapılan sınırlama da, şehirlerarası seyahati doktor kararıyla uygun görülenler, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastası olanlar, (anne, baba, çocuk, kayınvalide, kayınpeder) ve son on beş gün içerisinde geldiği yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlar yapabilecek.

Bu kapsamda şartları sağlayan vatandaşlar, 28.03.2020 Cumartesi, saat 17.00’dan itibaren otogarlarda görev yapacak “Seyahat İzin Kurulu”ndan alacakları, “Şehirler arası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” ile seyahat gerçekleştirebilecekler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.