ŞİDDETLİ FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Düzce’de kuvvetli fırtına bekleniyor. Düzce Valiliği tarafından yapılan uyarıda, fırtına kaynaklı çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ve soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusu hatırlatıldı.

Ekoloji Yayın: 05 Şubat 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.02.2020 08:59:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı son verilere göre Düzce’de kuvvetli fırtına bekleniyor. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, fırtına kaynaklı çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ve soba ve doğalgaz zehirlenmelerine karşı vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

   Düzce Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre Düzce ve çevre illerinde bu gün sabah saatlerinden itibaren görülmesi beklenen fırtına nedeniyle açıklamada bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Bölgemiz genelinde (Akçakoca, Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale, Zonguldak) rüzgârın yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra kuvvetini artırarak batı ve güneybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Cuma günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

   Ayrıca 5 Ocak (yarın) akşam saatlerinden itibaren Düzce’de görülmesi beklenen fırtına nedeniyle, oluşabilecek çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.