SOKAKLAR ONLARA YASAK !

Bu gece 24.00'ten itibaren 65 yaş ve üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmaları yasaklandı.

Gündem Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 21.03.2020 21:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Corona virüs tedbirleri her geçen gün artırılıyor. Tedbirler noktasında bir yeni yasak ta İçişleri bakanlığından geldi. Bakanlık, bu gece 24.00'ten itibaren 65 yaş ve üstü tüm fertler ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmalarını, park ve bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarını yasakladığını açıkladı.

Bakanlık yaptığı açıklamada, "Bu gece yarısı saat 24.00 itibarıyla 65 yaş ve üstü ayrıca kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, park ve bahçe gibi açık alanlarda dolaşmaları İl İdaresi Kanunu'nun 11. maddesi ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 27. maddesi kapsamında sınırlandırılmıştır." ifadesine yer verdi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.