Uçurumdan düşen iş makinesin de 1 işçi ölü 2 yaralı

Gündem Yayın: 08 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.02.2020 19:56:17
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Kar yağışı etkisini tüm hızıyla gösterirken iş kazalarında da artış meydana geldi. Gölyaka bölgesinde 2. İş Makinesi kazası gerçekleşti. Yaşanan elim kazada 1 işçi hayatını kaybederken 2 işçi yaralı olarak kurtarıldı. 
Düzce valiliğinin konu ile ilgili basın açıklamasında;

İstilli Grubu İçme Suyu Birliği tüzel kişiliğine ait  kepçe, Konaş İçme Suyu Havzası'nda bakım çalışması gerçekleştirdikten sonra,  dönüş yolunda yoğun kar  yağışının da etkisiyle kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlanmıştır. Kaza esnasında kepçe içerisinde bulunan işçilerden Mustafa Acar hayatını kaybetmiş, diğer iki işçi Ruhi Mutlu ve Tahir Mali ise yaralı olarak kurtarılmıştır.  
Yaşanan kaza mahallinin yakınında yol açma çalışması gerçekleştiren İl Özel İdaresi ekipleri olaya ilk olarak müdahale etmiş olup, Valiliğimiz koordinasyonunda bölgeye gerekli tüm ekipler sevkedilmiştir. denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.