UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE ÜSTÜNE DARBE

İlimiz genelinde yapılan uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda bir başarıda jandarma güçlerinden geldi. Beyköy beldesinde yapılan operasyonda bir uyuşturucu satıcısı daha yakalanarak göz altına alındı.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 12:18:22
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Beyköy beldesi Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklama da;

Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında 03.02.2020 günü saat 22:30 sıralarında Ü.Ç’nin 81 XX plakalı aracında ve ikametinde yapılan arama neticesinde; (101) adet Extacy hap, (55,5) gram Skunk uyuşturucu madde , (26,5) gram Metamfetamin uyuşturucu madde ile Ü.Ç’ nin üzerinden suçtan elde ettiği değerlendirilen (3.040) TL nakit para ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Olay ile ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatı doğrultusunda şüpheli Ü.Ç. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınmış olup,Adli Makamlara sevk edilmiştir denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.