Vefa Grubunda Yok Yok !

Cumayeri Vefa Sosyal Destek hattına ulaşan gencin KPSS hazırlık kitabı talebi geri çevrilmedi.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.04.2020 15:27:12
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Korona virüs tedbirleri çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ve kapanan işyerlerinden dolayı bir çok insan geçim sıkıntısına düştü. Bu kapsam da illerde Vefa Sosyal Destek Ekibi oluşturularak vatandaşlara yardımlar yapılmaya başlandı.

Cumayerinde KPSS hazırlığı içinde olan bir genç VEFA sosyal destek ekibine ulaşarak KPSS hazırlık kitabı isteğini dile getirdi. Bu talebe duyarsız kalmayan ekip gencin isteğini yerine getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumayeri SYDV sosyal medya hesabından yapılan açıklama da;

"Cumayerinden gencimiz 112 Vefa Sosyal Destek hattına başvuruda bulunarak, "kpss ye hazırlık kitabı alamadığını" belirtmiş. Gencimize şimdiden başarılar diliyoruz. Vatanımıza faydalı bir birey olmak için elinden geleni yapacağını belirtmişsin. Evyallah, Allah niyetini makbul eylesin" denildi.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.