Yarıyıl Karne Töreni Yığılca’da Gerçekleştirildi

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi yarıyıl karne töreni Yığılca ilçesi Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Tören, Vali Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Yığılca Kaymakamı Muhammet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Mustafa Çetinkaya, ilçe protokolü ve veliler katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 01:35:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi yarıyıl karne töreni Yığılca ilçesi Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Tören, Vali Sayın Dr. Zülkif Dağlı, Yığılca Kaymakamı Muhammet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Mustafa Çetinkaya, ilçe protokolü ve veliler katılımı ile gerçekleştirildi. Vali Dr. Zülkif Dağlı, Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım töreninde öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. İlkokul birinci sınıf öğrencileri, ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadılar. Minik öğrencilere iyi tatiller dileyerek önümüzdeki 15 gün boyunca güzel vakit geçirmeleri ve ikinci yarıyılda derslerine düzenli olarak çalışıp karnelerinin hep böyle güzel notlarla dolu olması temennisinde bulunan Vali  Sayın Dr. Zülkif Dağlı, öğrencilere kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi. Okuldaki öğretmenler ile de bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıca, Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, okul bahçesinde minik öğrencilere mobil hizmet aracı, motosiklet, hizmet araçları ve arama kurtarma köpekleri ile ilgili tanıtım yapılarak öğrencilerin soruları cevaplandı.

Vali Dr. Zülkif Dağlı, Yığılca Orhangazi Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerini de ziyaret etti.

Mevlana İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenin ardından, Yığılca Orhangazi Yatılı Bölge okuluna giderek buradaki  öğrencilerin de karne sevinçlerine ortak olan Sn. Dağlı öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. İldeki tüm okullarda gerçekleştirilen kantin denetimleri konusunda hassasiyet gösteren Vali  Dr. Zülkif Dağlı, Orhangazi Yatılı Bölge okulu ziyaretinde, okul kantinini denetleyerek mevzuata ve hijyen kurallarına uygun ürün satışının yapılması konusunda talimatlar verdi. Akabinde, Orhangazi Yatılı Bölge okulunda taşımalı ve yatılı olarak eğitim gören öğrencilere öğle yemeği dağıtımı yaparak, yemekhanede öğrenciler ile birlikte yemek yedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.