YOL KENARINDA ÖLÜ BULUNDU

Evinden ayrıldıktan sonra 6 gündür bir daha haber alınamayan iş insanı Fethi Gürsoy'un (70), yol kenarındaki çalıların arasında, cansız bedeni bulundu.

İnsan Hakları Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 09:48:00
Editör - Özel ÇELİK
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kültür Mahallesi'nde yaşayan Fethi Gürsoy, 28 Ocak'ta evinden ayrıldı. Gürsoy'un bir daha dönmemesi üzerine, ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan aramalara rağmen Gürsoy, bulunamadı.

Çamköy Mahallesi'nde yol ile fındık bahçesi arasındaki çalıların ortasında yatan bir kişiyi gören mahalle sakinleri, polise haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekiplerin yaptığı inceleme sonucu hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan inceleme de cansız bedenin, 6 gündür haber alınamayan Fethi Gürsoy'a ait olduğu anlaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gürsoy'un cesedi, otopsi için Düzce Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir süredir unutkanlık sorunu yaşadığı öğrenilen Fethi Gürsoy'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.