Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Düzce Üniversitesi Kısa Film Yarışmasında 2 ödül birden aldı.

Eğitim 19.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 17.12.2024 - 06:53
 

Düzce Üniversitesi Kısa Film Yarışmasında 2 ödül birden aldı.

Düzce Üniversitesi’nin tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü ve ödüller, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a takdim edildi.
Düzce Üniversitesi Kısa Film Yarışmasında 2 ödül birden aldı.   Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma faaliyetleri kapsamında tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü. İva Natura Kozmetik Kısa Film Yarışması’nın gala gecesinde ödüller, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a takdim edildi.   Ödül törenine; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş katıldı.   Anadolu’nun kozmetik bitkilerini, bu bitkilerin güzellik ve şifa anlayışına etkisini ve kozmetik sektöründeki değerini gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlayan 2. Iva Natura Kozmetik Kısa Film Yarışması’nın gala gecesi, İstanbul’daki Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeşitli kategorilerde ödüllerin verildiği gecede, Düzce Üniversitesi’nin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı’ndaki tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması alanındaki katma değerli çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü.   Programda konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, gala gecesinde iki ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başladı. Düzce Üniversitesi’nin YÖK’ün başlattığı Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı’na dahil olma başarısı gösterdiğini ifade eden Rektör Çakar, bölgesel kalkınmaya destek olmak ve bölgenin refahını arttırmak amacıyla tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği konusuna yöneldiklerini dile getirdi. Üç yıldır bu alanda önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Çakar, bölge insanının kalbine dokunabilmenin ve bilgi ile onlara yol göstermenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. Programın başlangıç aşamasında koordinatörlük görevini üstlenen ve şu an Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı görevini yürüten Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ve 50 kişilik ekibe teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.  
Düzce Üniversitesi’nin tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü ve ödüller, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a takdim edildi.

Düzce Üniversitesi Kısa Film Yarışmasında 2 ödül birden aldı.

 

Düzce Üniversitesi’nin ihtisaslaşma faaliyetleri kapsamında tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü. İva Natura Kozmetik Kısa Film Yarışması’nın gala gecesinde ödüller, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a takdim edildi.

 

Ödül törenine; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş katıldı.

 

Anadolu’nun kozmetik bitkilerini, bu bitkilerin güzellik ve şifa anlayışına etkisini ve kozmetik sektöründeki değerini gelecek kuşaklara aktarmayı amaçlayan 2. Iva Natura Kozmetik Kısa Film Yarışması’nın gala gecesi, İstanbul’daki Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeşitli kategorilerde ödüllerin verildiği gecede, Düzce Üniversitesi’nin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı’ndaki tıbbi ve aromatik bitkilerin yaygınlaştırılması alanındaki katma değerli çalışmaları ve yarışmaya katkıları ödüle layık görüldü.

 

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, gala gecesinde iki ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başladı. Düzce Üniversitesi’nin YÖK’ün başlattığı Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı’na dahil olma başarısı gösterdiğini ifade eden Rektör Çakar, bölgesel kalkınmaya destek olmak ve bölgenin refahını arttırmak amacıyla tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği konusuna yöneldiklerini dile getirdi. Üç yıldır bu alanda önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Çakar, bölge insanının kalbine dokunabilmenin ve bilgi ile onlara yol göstermenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. Programın başlangıç aşamasında koordinatörlük görevini üstlenen ve şu an Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı görevini yürüten Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş ve 50 kişilik ekibe teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcemeydan.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.